Mooie verhalen

Al onze referenties

“ Vriendelijk personeel, er wordt alle tijd genomen om te helpen. Alles wat wij bedachten voor onze trouwringen was mogelijk! We zijn erg blij met het eindresultaat.”

Kayleigh Van Den Enden

“ Ik heb bij Ooms een horloge besteld. Prima service, zoals afgesproken een appje gehad toen het binnen was, vriendelijk en professioneel personeel en een heel mooie winkel.”

Koen de Vries

“ uitstekende service! We kwamen haastig aan in de hoop dat onze ringen in recordtijd vóór de bruiloft klaar zouden zijn. Vriendelijke en persoonlijke service. Binnen een week werden de ringen bij ons afgeleverd. Alles bij elkaar weerspiegelt de 5-sterrenwaardering perfect de warme service, de kwaliteit van de ring en de inscriptie, en de tijd waarin ze erin slaagden te leveren.”

Marcos Fernandez

“ Ondanks dat het corona is denken ze hier goed mee. Ik wil een zilveren schakelarmband met hartjes eraan met tekst. Via app contact met een medewerkster liet ze me zien of ik het wat vond. Ook stelde ze gerichte vragen zodat ze precies wist wat ik bedoelde. Zo hoefde ik niet weg en heb toch precies wat ik zocht. Top service!”

Marjo Dane

“ Mijn verloofde en ik zijn heel erg fijn geholpen bij het laten ontwerpen en maken van onze trouwringen. De service is goed en het personeel hartelijk.”

SicSeb

“ Ruim 40 jaar geleden kreeg ik witgouden oorbellen, van toen nog mijn vriendje. Omdat ze niet meer netjes stonden, heeft mhr. Ooms ze voor me aangepast. Super! Of ik weer een heel nieuw cadeau heb gekregen. Mhr. de Goudsmid, Hartelijk bedankt.”

Nelie

“ Wat zijn we vriendelijk ontvangen met heerlijke kop koffie. Ineke die ons geholpen heeft met het uitzoeken van de ringen wist wat we ongeveer zochten. Eén van eerste ringen die we te zien kregen is het ook geworden. Heeft echt de tijd voor ons genomen om er zeker van te zijn dat we het zeker wisten. Mocht je iets unieks zoeken zou ik zeker naar juwelier Ooms gaan 👌🏼”

“ Echte vakmensen die met liefde voor hun vak prachtige sieraden maken. Onze trouwringen hebben ze gemaakt van de trouwringen van mijn ouders en pas geleden hebben ze oorbellen en een hanger met een vingerafdruk van mijn vader gemaakt. Echt draagbare herinneringen nu.”

Sylvia Duvekot & Wally Westerduin

Zelf een referentie
schrijven?

info@juwelierooms.nl
(0164) 63 01 32
Whatsapp