Oud goud

Maak van oud goud een nieuw sieraad.

Oud goud

Van herinnering
tot herinnering

Laat je oud goud weer tot leven komen. Iedereen heeft wel een oude ring in een la liggen of sieraden die niet meer gedragen worden. Die oude juwelen die je van je moeder geërfd hebt, kunnen nog een tweede leven krijgen. Maak van je oud goud een nieuwe herinnering. Je kunt ook je oud goud inwisselen voor een ander sieraad of er een waardebon van € 38 per gram* voor ontvangen!

Oud goud inruilen bij
Juwelier | Goudsmid Ooms

Veel mensen hebben geen idee van de waarde van het oud goud dat zij bezitten. Dat is ook niet gek. Door de alsmaar schommelende koers verandert de goudprijs voortdurend. De inruilprijs per gram goud kan dus van de ene op de andere dag wijzigen.

Wanneer jij met je oud goud naar Juwelier | Goudsmid Ooms toekomt, krijg je van ons altijd de actuele dagprijs. Niet alle sieraden hebben hetzelfde goudgehalte Gelukkig bezit Juwelier | Goudsmid Ooms de kennis en het vakmanschap om vast te stellen wat het goudgehalte van jouw sieraad is. Je kunt ons dan ook volkomen vertrouwen.

Wat kun je doen met je oud goud?

Waardebon

Een waardebon** biedt je de mogelijkheid om een keuze te maken uit de ruime collectie van Juwelier | Goudsmid Ooms. Natuurlijk adviseren we je graag over de mogelijkheden.

Vermaken

Onze goudsmeden kunnen ook adviseren over het omsmelten of laten vermaken van het oud goud. Zo kun je dierbare herinneringen levend houden of nieuwe mijlpalen markeren.

Contant

Natuurlijk is het ook mogelijk om je goud in te leveren voor een contante vergoeding.

* De prijs wordt medebepaald door de goudkoers en is dus een dagprijs.
** Waardebonnen kunnen niet worden verzilverd voor contanten.
*** Ook combinaties van de bovenstaande opties zijn mogelijk.

Gouden tips