Over ons

Juwelier | Goudsmid Ooms, gastvrij en vakkundig

Bij Juwelier | Goudsmid Ooms komen kwaliteit, meesterschap, ervaring en gastvrijheid samen. Wij hebben niet alleen kennis van sieraden, we maken ze ook zelf. We verwelkomen je in een gastvrije omgeving waar wij met een luisterend oor voor jou klaar staan en jou passend advies geven.

Team Ooms

Anton

Goudsmid

Nicole

Adviseur

Michel

Goudsmid

Ineke

Adviseur

Annette

Goudsmid

Max

Adviseur

Denise

Adviseur

Joël

Adviseur

Miranda

Goudsmid

Evi

Assistent

Advies voor het juiste sieraad

Wij adviseren al meer dan 30 jaar klanten in hun zoektocht naar het perfecte sieraad. Door onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap zijn wij als geen ander in staat onze klanten te begeleiden in hun keuze voor het juiste sieraad voor de juiste gelegenheid. Ook nog niet-gerealiseerde ideeën kunnen ontworpen en gecreëerd worden in het eigen atelier van Juwelier | Goudsmid Ooms.

Duurzame juwelier

Goed voor elkaar, goed voor onze omgeving

Om lang te kunnen genieten van onze sieraden moet het goed gaan met de wereld. Juwelier | Goudsmid Ooms zet zich dan ook in voor duurzaam ondernemen. Wij hebben ervoor gekozen ons pand energie neutraal te maken met een warmtepomp, zonnepanelen en ledverlichting. Wij gebruiken ook biologisch afbreekbare juwelendoosjes. Maar wat ons betreft moeten ook sieraden niet alleen mooi maar zoveel mogelijk duurzaam en eerlijk zijn. Wij recyclen oud goud en kopen bij voorkeur in bij bedrijven die net als wij aangesloten zijn bij het Convenant Verantwoord Goud. Ook verkopen we lab-grown diamanten.