Trouwen

Verloven, trouwen
en jubileren

Verliefd, verloofd, getrouwd en nog veel meer. Voor elke liefde die bezegeld wordt met een ring ga je naar Juwelier | Goudsmid Ooms.

Trouwen

De juiste ringen
voor altijd

Wie je geliefde ook mag zijn, voor jou is zij of hij volstrekt uniek.

Daar horen ringen bij. Maar welke? Bij Juwelier | Goudsmid Ooms ben je op de goede plaats om erachter te komen wat bij jullie persoonlijkheid past. Onze goudsmid kan ontwerpen realiseren die je niet makkelijk in standaardcollecties vindt. Je kunt je eigen accent of symboliek erin laten verwerken. Deze ringen zijn niet noodzakelijk duurder dan ringen uit standaardcollecties. Kom dus naar Juwelier | Goudsmid Ooms en bespreek vrijblijvend je wensen met ons. In een rustige setting creëren we samen die droomringen of dat nu een exclusief ontwerp is, een ring die moet aansluiten op de verlovingsring, of dat de ring gemaakt moet worden van eigen goud. Het kan allemaal.

Verloven

Je wilt de eerste stap zetten, maar hoe doe je dat?

Ga jij je geliefde ten huwelijk vragen? Dan moet je dit mooie moment natuurlijk wel bekronen met een prachtige ring. Ons enthousiaste team geeft je graag advies en beantwoordt al je vragen. Het spreekt voor zich dat het allemaal stiekem moet gebeuren en daar werken wij graag aan mee. Trouwens, heb je er al eens over gedacht om je unieke moment kracht bij te zetten door onze goudsmid een exclusieve ring te laten maken? Vraag ons naar de mogelijkheden. Samen met jou zetten we alles in het werk voor dat felbegeerde jawoord.

“ Mijn verloofde en ik zijn heel erg fijn geholpen bij het laten ontwerpen en maken van onze trouwringen. De service is goed en het personeel hartelijk.”

SicSeb

Modern, klassiek, eigentijds of op maat

Type product trouwen

Zij gingen je voor

Het was tijdens de coronapandemie. Niks kon en niets mocht. Ergens in die periode toen het eventjes mogelijk was, gingen we naar een trouwbeur...
Ik ken Nicole en Anton Ooms al heel lang. Ze woonden bij ons in de straat toen ik opgroeide als tiener. Ik kwam altijd al naar Nicole en Anton...
Hij kocht bij ons de verlovingsring en vond dat hij goed geholpen was en koos ook voor de trouwringen voor ons. En wat ontzettend grappig dat ...

Maak een afspraak

Je bent altijd van harte welkom om in de winkel van Juwelier | Goudsmid Ooms collecties te komen bewonderen en uit te proberen. Voor trouwringen en speciale verzoeken vragen we je een afspraak te maken.

info@juwelierooms.nl

(0164) 63 01 32

Whatsapp

* Eventueel ’s avonds op afspraak